Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mașini aflate în parcarea unei săli de evenimente, prădate de hoți. Care a fost prejudiciul

ro

04 Jul, 2022 14:46 1014 Marime text
Mașini prădate de hoți, foto: Pexels La data de 3 iulie a.c., polițiștii Poliției Orașului Balș - Compartimentul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, au reținut doi bărbați bănuiți de furt calificat. Ulterior, aceștia au fost arestați preventiv.
 

În fapt, în noaptea de 11/12 iunie a.c., polițiștii Poliției Orașului Balș au fost sesizați, prin apel 112, de un bărbat, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi sustras mai multe bunuri, din interiorul a două autoturisme, ce se aflau în parcarea unei săli de evenimente, din orașul Balș.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind continuate cercetările pentru identificarea autorilor, stabilirea situației de fapt, recuperarea prejudiciului și dispunerea de măsuri legale., transmite IPJ Olt. 


În urma activităților investigativ-operative efectuate de polițiștii Poliției Orașului Balș, în noaptea de 2/3 iulie a.c., au fost identificați trei bărbați, cu vârstele cuprinse între 18 și 29 de ani, din municipiul Slatina, bănuiți de furt calificat. 

În continuarea cercetărilor, s-a stabilit faptul că în noaptea de 11/12 iunie a.c., cei trei bărbați s-ar fi deplasat în parcarea unei săli de evenimente, din orașul Balș, iar din interiorul a două autoturisme, ar fi sustras mai multe bunuri și suma de 5.000 de lei, cauzând un prejudiciu total de 8.000 de lei.

Potrivit sursei citate, în urma probatoriului administrat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, în noaptea de 2/3 iulie a.c, doi bărbați, de 19 și 29 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

La data de 3 iulie a.c., cei doi bărbați au fost prezentați Judecătoriei Balș, care a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, față de aceștia.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii