Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:58 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mașina de la Google Street View, lovită de un tren (FOTO)

ro

11 May, 2023 08:53 1280 Marime text

Un autoturism aparținând Google Street View a fost accidentat de un tren în cursul zilei de miercuri, 10 Mai 2023, ora 10:11, în zona comunei Butoiești.

Poliția orașului Strehaia a fost sesizată de o femeie cu privire la faptul că în comuna Butoiești s-a produs un accident rutier între un autoturism aparținând Google Street View și un tren.

Potrivit IPJ Mehedinți, la fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției oraș Strehaia care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că un bărbat de 51 de ani în timp ce conducea un autoturism în localitatea Butoiești, la trecerea la nivel cu calea ferată dublă fără bariere, semnalizată prin indicatoare rutiere și semnale acustice și luminoase, nu a acordat prioritate de trecere trenului și a intrat în coliziune cu acesta.

Din impact autoturismul a fost proiectat pe un teren agricol.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto, care a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Mecanicul de tren a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, conducătorul auto neputând fii testat din cauza leziunilor suferite.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


sursa: infotraficromania.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii