Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:26 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MApN Lucrări de amenajare a spaţiilor de protecţie a populaţiei la nivelul localităţii Plauru din județul Tulcea (FOTO+VIDEO)

ro

12 Sep, 2023 17:19 1185 Marime text
 
În conformitate cu Hotărârea nr. 31 din 7 septembrie 2023 privind adoptarea unor măsuri de protecţie pe teritoriul naţional din imediata vecinătate a zonei de conflict din Ucraina, emisă de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, Ministerul Apărării Naționale a început marți, 12 septembrie, lucrările de amenajare a spaţiilor de protecţie a populaţiei la nivelul localităţii Plauru din județul Tulcea.
 
Lucrările sunt executate de un detașament format din aproximativ 50 de militari de la Brigada 10 Geniu, care acționează cu 20 de mijloace tehnice, pentru instalarea a două adăposturi din elemente prefabricate din beton, precum și pentru executarea lucrărilor de amenajare aferente, transmite Ministerul Apărării Naționale prin intermediul unui comunicat oficial. 

Adăposturile, cu dimensiunile 9,6 m lungime, 2 m lățime (la interior) și 1,5 m înălțime (la interior), vor fi predate, după finalizarea lucrărilor, autorităților locale ale comunei Ceatalchioi.

Citește și:

Anunț de ultim moment de la MApN! Bucăţi dintr-o dronă rusească la 2,5 km de Plauru, în Tulcea


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii