Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:45 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MApN, despre militarul american mort la Baza Militară Mihail Kogălniceanu. „Nick a fost un membru valoros al echipei”

ro

14 Sep, 2022 10:51 2208 Marime text
Locotenent-colonelul Nicholas D. Goshen, foto: MApN Locotenent-colonelul Nicholas D. Goshen, din Armata SUA, din cadrul Diviziei 101 Aeropurtată (Asalt Aerian), aflat în misiune în România, a decedat din cauze naturale, în data de 6 septembrie 2022, în Baza Militară Mihail Kogălniceanu.


Anunțul MApN 

Alături de camarazii noștri 

Locotenent-colonelul Nicholas D. Goshen, din Armata SUA, din cadrul Diviziei 101 Aeropurtată (Asalt Aerian), aflat în misiune în România, a decedat din cauze naturale, în data de 6 septembrie 2022, în Baza Militară Mihail Kogălniceanu.

Din luna iunie a acestui an, Divizia 101 Aeropurtată a dislocat aproape 4.000 de militari în Europa, ca parte a eforturilor de întărire a flancului estic al NATO.

„Nick a fost un membru valoros al echipei, ale cărui pasiune și devotament față de unitate și soldații noștri au fost extraordinare”, a spus generalul-maior JP McGee, comandantul general al Diviziei 101 Aeropurtate.

„Pot să confirm personal talentul său excepțional. Ne va lipsi.”

Suntem alături de camarazii noștri în această grea încercare și transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate.
Despre militar 

Născut în Ohio pe 26 octombrie 1981, Nicholas D. Goshen și-a început cariera militară ca sublocotenent de infanterie în anul 2004. Este veteran al teatrelor de operații, cu șapte misiuni executate cu diferite unități ale armatei SUA, una în Irak și șase în Afganistan, însumând 42 de luni în teatre de operații din străinătate.

Dumnezeu să-l odihnească în pace pe camaradul nostru!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii