Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:29 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Mândru de părinții mei” Copiii cu vârsta de până la 14 ani ai eroilor Armatei României, au primit cadouri

ro

01 Jun, 2021 13:51 1404 Marime text
  • Astfel, copiii cu vârsta de până la 14 ani ai eroilor Armatei României au primit cadouri oferite de reprezentanții Departamentului pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului.
Ministerul Apărării Naţionale a organizat, în perioada 27-31 mai, evenimentul special „Mândru de părinții mei”, dedicat copiilor personalului decedat sau rănit pe timpul participării la acţiuni militare.

Astfel, copiii cu vârsta de până la 14 ani ai eroilor Armatei României au primit cadouri oferite de reprezentanții Departamentului pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului.

Având în vedere situaţia epidemiologică din ţară, evenimentul s-a desfăşurat sub forma unei campanii itinerante de-a lungul a cinci trasee, care au cuprins 38 de localități din țară, având ca punct de plecare Municipiul Bucureşti şi ca destinaţii finale localităţile Huşi, Bistrița, Câmpulung Muscel, Babadag, Târgu Cărbuneşti şi Timișoara.

„Dincolo de semnificaţiile imediate, asociate Zilei de 1 Iunie - Ziua internațională a copilului, de valenţele sale de sprijin familial şi de afirmare a valorilor perene ale Armatei României, organizarea acestui eveniment continuă o frumoasă tradiţie de manifestare a recunoştinţei societăţii şi a personalului Ministerului Apărării Naţionale faţă de sacrificiul militarilor români, decedaţi sau răniţi pe timpul participării la acţiuni militare şi faţă de familiile greu încercate ale acestora.

În această zi ne amintim de clipele frumoase ale copilăriei, retrăind-o prin ochii fiecărui copil”, a spus secretarul de stat pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului, Marius Bălu.

Cadourile oferite copiilor au fost pregătite, la fel ca în anii anteriori, cu sprijinul Asociaţiei de Caritate din Armata României „Camarazii”, lanţului de supermarket-uri Mega Image SRL și lanțului de magazine H&M.

Evenimentul special „Mândru de părinții mei”, ajuns la cea de-a XI-a ediţie, se înscrie în seria activităţilor de sprijin şi asistenţă socială desfăşurată de Departamentul pentru relaţia cu Parlamentul şi creşterea calităţii vieţii personalului din Ministerul Apărării Naţionale pentru copiii militarilor decedaţi sau răniţi în acţiuni militare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii