Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:44 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mândru că îmi reprezint țara!-mesajul unui elev tulcean din cadrul Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza”. Realizările cu care se mândrește (GALERIE FOTO)

ro

02 Oct, 2022 12:30 937 Marime text

Șavlovschi Mihai Alin, foto: Facebook / MApN
Șavlovschi Mihai Alin este elev în anul I în cadrul Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza”. Este un tânăr sportiv din județul Tulcea, ce a reușit să obțină rezultate deosebite, prin multă implicare și efort continuu.

Printre realizările acestuia se numără medalia de bronz la Festivalul Olimpic al Tineretului European din Slovacia, la proba 2.000 de metri obstacole și locul II la Campionatul Balcanic de atletism dedicat juniorilor., transmit reprezentanții MApN. 

Joi, 15 septembrie, acesta a avut oportunitatea de a o întâlni pe campioana Ana Maria Brânză, căreia i-a acordat un interviu, pentru campania „Team Romania Junior”, ce are drept scop promovarea tinerilor sportivi.

„Ultimul concurs la care am participat a fost Cupa Europei la atletism. Aici am reușit să mă clasez pe locul 25. Sunt mândru de acest rezultat, deoarece aceasta a fost prima mea cursă pe șosea și, în același timp, prima mea cursă de 10 km. Am concurat alături de cei mai buni atleți ai Europei. De asemenea, ceea ce a făcut acest concurs să nu fie unul tocmai ușor, a fost faptul că aceasta era o cursă ”under 20” (media de vârstă a concurenților este de 18-19 ani), eu având numai 16 ani.

Datorită performanțelor obținute în Slovacia, am avut oportunitatea de a o întâlni pe multi-medaliata Ana Maria Brânză și am avut ocazia de a-i adresa întrebări despre performanțele dumneaei.” - elev Șavlovschi Mihai Alin

Felicitări pentru rezultatele obținute, Alin, și mult succes pe acest drum extraordinar pe care l-ai ales!, transmit reprezentanții MApN. 

Mai multe imagini puteți vedea în secțiunea „Galerie foto“ a materialului.  


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii