Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:35 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandate puse în aplicare de polițiștii din Constanța

ro

22 Dec, 2023 19:32 940 Marime text
  • Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au pus în aplicare mai multe mandate de arestare.
 
Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au pus în aplicare mai multe mandate de arestare, transmite un comunicat din partea IPJ Constanța.
 
La data de 21 decembrie 2023, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 35 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executarea a pedepsei de 1 an și 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.
 
La data de 21 decembrie 2023, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 27 de ani, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.
 
Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
La data de 21 decembrie 2023, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 40 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executarea a pedepsei de 1 an și 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.
 
La data de 21 decembrie 2023, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 54 de ani, pe numele căruia Judecătoria Babadag a emis mandat de executarea a pedepsei de 3 ani și 4 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală.
 
Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Daruri de sărbători oferite de polițiștii din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii