Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandate puse în aplicare de polițiștii constănțeni pentru savârșirea infracțiunilor de furt si tâlhărie calificată

ro

03 Feb, 2021 12:19 1003 Marime text
  • Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare mai multe mandate ce vizează persoane ce au savârșit înfracținilor de furt si tâlhărie calificată.
La data de 2 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au  identificat o  femeie,  de 38 de ani, pe numele căreia Judecătoria Constanța a emis  un  mandat  de  executare  a  pedepsei  de 10 luni  de închisoare, sub  aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

La data de 2 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificatun bărbat, de 44 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis  un  mandat  de  executare  a  pedepsei  de  5  ani  de  închisoare,  sub  aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

La data de 2 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului deInvestigații Criminale au identificatun bărbat, de 43 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis  un  mandat  de  executare  a  pedepsei  de  7  ani  de  închisoare,  sub  aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

La data de 2 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificatun bărbat, de 42 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis  un  mandat  de  executare  a  pedepsei  de  5  ani  de  închisoare,  sub  aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Persoaneleîn cauză au fost escortate și încarcerateîn Penitenciarul Poarta Albă.

Sursă foto: ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii