Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:01 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandat prelungit pentru administratorul unei firme din județul Tulcea

ro

14 Sep, 2023 15:10 654 Marime text


Asociații firmei Ecodelta SA, Adriana Erofei și Ana Porhib, au luat hotărârea de a prelungi mandatul administratorului societății, Ionel Porhib, pe o perioadă de patru ani, începând cu data de 26 august 2023, data expirării actualului mandat.
 
Ana Porhib a fost împuternicită să reprezinte cu puteri depline societatea în fața Oficiului Registrului Comerțului Tulcea, pentru înregistrarea prezentelor modificări.
 
Hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 4056 din data de 13 septembrie 2023.
 
Despre Ecodelta SA
 
Conform termene.ro, Ecodelta SA a fost înființată la data de 2 decembrie 1992, obiectul de activitate este „acvacultură în ape dulci” și sediul este în Babadag, județul Tulcea.
 
Ecodelta SA a înregistrat în anul 2022 o cifră de afaceri egală cu 62.171 de lei, un profit egal cu 254.919 lei și un angajat în medie.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Firme Constanța Cine sunt noii asociați ai Doxim Turism SRL? Victor Angelescu, acționarul de la Rapid și Răzvan Fodor au legături cu persoanele juridice care au preluat capitalul social
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii