Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:13 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Managerul Spitalului Urziceni, suspendat din funcție. Măsura luată după ce o tânără a născut pe trotuar

ro

02 Aug, 2023 13:50 802 Marime text
Foto: FacebookPrimarul din Urziceni, Constantin Sava, a anunţat, miercuri, suspendarea din funcţie a managerului Spitalului Urziceni, Daniela Elena Ianuş după mediatizarea cazului tinerei care a născut pe trotuar în fața unității sanitare.

"Astăzi am luat hotărârea de suspendare din funcţie a doamnei manager. A fost informată DSP şi prima informare pe care am făcut-o a fost către domnul ministru Rafila cu care am şi vorbit la telefon şi la ora 16,00 o să am o discuţie cu dumnealui pentru a discuta actul medical, nu administrativ din spitalele noastre", a declarat Constantin Sava, conform Agerpres.ro


Întrebat ce i-a spus managerul spitalului, edilul a precizat că Daniela Elena Ianuş i-a transmis "că şi-a făcut treaba".

Reamintim că, o femeie a născut recent pe trotuarul din faţa Spitalului Urziceni, unde nu a fost primită din lipsă de locuri şi din cauză că nu exista un medic ginecolog de gardă. Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a cerut recent demiterea sau demisia managerului unităţii medicale.

IPJ Ialomiţa a anunţat că s-a autosesizat şi face cercetări pentru abuz în serviciu. 

Citește și: 

UPDATE. Caz șocant la Urziceni! O tânără de 24 de ani a născut o fetiță în fața spitalului! Polițiștii au deschis o anchetă (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii