Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:58 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mamele în zilele noastre își cresc copiii practic, dacă au la îndemână produsele Little Prints

ro

28 Feb, 2022 10:21 1432 Marime text

Trăim vremurile digitalizării, vremurile în care automatizarea unor procese ne scutește de eforturi în plus. Iar în ceea ce privește creșterea copiilor, din fericire, acum există cu mult mai multe produse care ne scurtează unele procese. Magazinele de nișă au tot felul de produse ajutătoare și îmbunătățite - spre exemplu suzetele la ora actuală sunt realizate după o formă anatomică, țin cont nu doar de forma tetinei, menită să liniștească un bebeluș, ci și pe termen lung exclud problemele legate de dezvoltarea cavitații orale.
 
Pentru părinții moderni și în egală măsură grijulii cu ceea ce folosesc pentru bebelușii lor, Little Prints vine cu produse premium. Iată și câteva dintre produsele must-have pentru un newborn, unele dintre cele mai căutate produse.

Un baby nest sau primul cuib al bebelușului

Când ne gândim la somnul unui bebeluș ne și imaginăm acel chip angelic, care doarme în voie. Însă, pentru ca acest episod să îl revedeți zi de zi și noapte de noapte aveți nevoie de un loc perfect pentru dormit. Un baby nest surclasează lejer un pătuț clasic. Mai ales că în primele luni de viață ale unui bebeluș acesta are nevoie de un loc care să îi amintească de confortul pe care l-a resimțit în burta mamei.
 
Nu degeaba una din recomandări este să îl înfășați. Pentru că un nou-născut este, în primele sale săptămâni de viață, într-o continuă adaptare la viața extrauterină. Are nevoie de un loc călduros și confortabil. Culmea, îi place să simtă că are un spațiu delimitat. Pentru că așa a cunoscut grija și iubirea maternă încă din burta mamei.
 
Un baby nest se va potrivi perfect nevoilor sale. În plus, este avantajos și practic:
 
  • Poate fi purtat oriunde, luat în călătorii, utilizat în cărucior, în pătuț etc.
  • Creat din materiale de calitate, în cazul celor de la Little Prints vorbim despre bumbac 100%.
  • Unele modele includ și cadru de jucării.
  • Poate fi folosit în primul an de viață atât pentru odihnă, cât și pentru joacă.
 
Iar în mod special pentru cei care au spații nu foarte generoase și nu se văd aglomerând zona cu un pătuț din lemn masiv, atunci un baby nest este o idee excelentă. Chiar și în patul de adult dacă va fi folosit, îi creează bebelușului locul perfect pentru somn.

Geanta de maternitate, utilă mamei

Confortul unui bebeluș se traduce concret prin toate eforturile pe care o mamă le face. Dacă este practică și are mereu la îndemână cele necesare, va face ca cel mic să nu ajungă de fiecare dată la plâns intens. Răspunde nevoilor sale în timp scurt.
 
Pentru asta, printre altele, mama are nevoie de o geanta de maternitate. Numită adesea și geanta bebelușului, din motive evidente, căci mai degrabă este plină de lucruri pentru bebeluș, nu pentru mamă, acest tip de geantă este noua modă. Atașată la cărucior, aceasta poate conține toate acele produse de îngrijire, de schimb, articole vestimentare și alte accesorii. Pentru că, oriunde ar merge, mama are nevoie pentru bebeluș de schimburi, haine, scutece, de lapte, suzete și altele asemenea.
 
De la Little Prints veți descoperi geanta de maternitate cu saltea de schimbat inclusă. Astfel că, din motive de igienă, veți putea fi la fel de stricte cu ritualul de schimbare a bebelușului. Nu îl veți așeza pe orice suprafață, nu veți face un compromis, ci veți avea mereu propriile soluții. Salteaua în cauză este ușoară, practică, subțire și numai bună de transportat oricând și oriunde. Se pliază și încape perfect în geanta de maternitate. Impermeabilă și compartimentată practic, permite mamei să poarte cu ea mai tot ce are nevoie, până și accesoriile preferate ale celui mic, suzetele.
 
Iar acestea nu sunt singurele produse de care mama și bebelușul său au nevoie. Regăsim la Little Prints bavete, păturici, printre care cele tricotate sau din muselină, suzete într-o varietate uimitoare și în curcubeu de culori. De asemenea, tot aici regăsim și articole vestimentare de bază pentru un newborn, seturi, body-uri sau salopete. Toate acestea pot fi comandate exclusiv online. Descoperiți pagina oficială, littleprints.ro, precum și brandurile regăsite aici, unele dintre cele mai bine cotate de pe nișa aceasta - Bibs, Konges - și implicit brandul propriu.
 
Contact: hello@littleprints.ro
 
Sursa foto: pexels.com
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii