Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:29 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai mulți șoferi s-au ales cu amenzi în urma unor acțiuni ale polițiștilor constănțeni

ro

08 Sep, 2022 13:43 852 Marime text
Imagine cu rol ilustrativ de la o acțiune a Poliției, foto: ZIUA de Constanța Acțiuni ale polițiștilor constănțeni!

Oamenii legii au aplicat amenzi în urma neregularităților constatate. 


Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 7 septembrie a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au desfășurat o acțiune pe linia modului de respectare a legislației rutiere privind neacordarea priorității de trecere a pietonilor, autovehiculelor și respectarea culorii roșie a semaforului electric.
Astfel, au fost legitimate aproximativ 30 de persoane, fiind oprite, pentru control, peste 20 de vehicule.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 15 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 12.000 de lei, toate la O.U.G. 195/2002.
Totodată, au fost reținute în vederea suspendării, 11 permise de conducere, dintre care 6 pentru neacordare prioritate pietoni, 2 pentru neacordare prioritate auto, 1 pentru nerespectarea semnificației culorii roșie a semaforului, 1 pentru circulația pe sens opus și 1 pentru viteză.
 
La data de 7 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 4 Poliție, împreună cu jandarmi și polițiști locali au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea faptelor cu caracter antisocial, precum și pe linia respectării legislației rutiere.
Astfel, au fost legitimate aproximativ 60 de persoane, fiind oprite, pentru control, peste 30 de vehicule.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 18 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 9.000 de lei, dintre care 9 la Legea 61/1991 și 5 la O.U.G. 195/2002.



La data de 7 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia, Biroului de Poliție Vama Veche - 2 Mai și Secției 3 Poliție Rurală Mangalia au desfășurat acțiuni și activități pe linia prevenirii furturilor în zona plajei și zona adiacentă și din spațiile de cazare, depistarea persoanelor care expun animale la căldură excesivă și a conducătorilor auto care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Astfel, au fost legitimate aproximativ 90 de persoane, fiind oprite, pentru control, peste 40 de vehicule.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 7.500 de lei, dintre care 3 la Legea 61/1991 și 9 la O.U.G. 195/2002.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii