Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:15 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai mulți șoferi constănţeni s-au ales cu dosare penale în ultimele zile din an

ro

31 Dec, 2021 18:07 1535 Marime text
  • Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști








La data de 30 decembrie a.c., în jurul orei 22.40, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie au identificat un bărbat, de 55 de ani, care a condus un autoturism pe strada Mihail Kogălniceanu din stațiunea Eforie Nord, având anulat dreptul de a conduce vehicule.



La data de 30 decembrie a.c., în jurul orei 19.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism pe Șoseaua Constanței din municipiul Mangalia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, transmite IPJ Constanța. 



În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

















La data de 30 decembrie a.c., în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism pe DN 38, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.



În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.



La data de 30 decembrie a.c., în jurul orei 12.40, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 50 de ani, care a condus un autoturism pe Șoseaua Constanței din municipiul Mangalia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.



În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.




În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.


















Sursa foto: Pixabay 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii