Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:47 26 03 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe zone din municipiului Constanța, din nou fără căldură din cauza unei avarii Termoficare Constanța

ro

03 Feb, 2023 08:42 895 Marime text
Calorifer. Foto: Ministerul DezvoltăriiDin cauza unor avarii apărute pe rețeaua de transport amplasate pe str. Moldovei, str. Eroilor, bd. Tomis nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii fiind afectate zonele Tomis I, Tomis II si Capitol.

Potrivit unui comunicat al Termoficare Constanța, echipele de intervenție ale societății TERMOFICARE CONSTANȚA S.R.L. au început lucrările de eliminare a avariilor.

„Menționăm ca după finalizarea avariilor vom reveni cu un comunicat cu privire la reluarea furnizării energiei termice sub forma de apă caldă de consum și incălzire către consumatorii finali afectați de aceasta oprire.
 
Vă mulțumim de înțelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de aceaste avarii.
Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792“ - au mai precizat reprezentanții Termoficare Constanța. 


De asemenea, având în vedere demararea lucrărilor de modernizare a rețelei termice de transport, lucrări ce se desfășoară în cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1”, începând cu data de 3.02.2023, ora 8:00 se va opri furnizarea energiei termice către punctul termic: PT 103.
               
Zona afectată de această oprire: Parte din zona Dacia.
               

„Pe durata executării acestor lucrări toți consumatorii arondați la punctul termic menționat nu vor beneficia de apă caldă de consum si încălzire.
               
Oprirea furnizării energiei termice este solicitată de către executanții lucrărilor tehnologice de înlocuire a conductelor vechi în scopul modernizării și a creșterii calității serviciului de termoficare în sistem centralizat. Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de circa 8 ore.
               
Vă mulțumim de întelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de aceste lucrări tehnologice.
               
Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792“ - au mai precizat reprezentanții Termoficare Constanța. 

Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii