Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:26 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe zone din Constanța rămân la noapte fără apă

ro

17 Mar, 2021 19:12 1934 Marime text
  • RAJA sistează apa potabilă în mai multe zone pentru efectuarea unor lucrări de reparații.
Pentru efectuarea unor lucrări de reparații la nivelul rețelei de energie electrică din incinta Stației de Pompare Călărași, municipiul Constanța, RAJA S.A. va fi nevoită să sisteze furnizarea apei potabile, în noaptea de 17 spre 18 martie 2021, în intervalul orar 24.00 - 04.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din zona Centrală, Peninsulă, Casa de Cultură, Tomis I, Tomis II, Tăbăcărie, precum și cei de pe bd. Mamaia.

Totodată în intervalul orar mai sus menționat utilizatorii din cartierul Faleză Nord vor avea apă cu presiuni scăzute la robinete, iar cei de lanetajele superioare lipsa totală a acesteia.

„Ne cerem scuze tuturor abonaților, pe care îi asigurăm că, de îndată ce se va relua alimentarea cu energie electrică, lucrătorii RAJA vor porni stația de pompare și vor relua alimentarea cu apă. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de aceste lucrări să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, transmite RAJA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii