Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe zone din Constanța, fără apă potabilă

ro

31 May, 2021 21:26 1747 Marime text
În cursul acestei seri, 31 mai 2021, în jurul orei 19.00, conducta magistrală de distribuție apă potabilă, cu diametrul de 800 mm, de la intersecția bd. Aurel Vlaicu cu str. Nicolae Filimon din municipiul Constanța, a suferit o avarie majoră. Imediat, la fața locului s-au deplasat mai multe echipe de intervenție, care depun eforturi pentru remedierea acesteia, preconizată a se finaliza în jurul orei 24.00.

Pentru executarea lucrărilor în condiții de siguranță, s-a impus întreruperea furnizării apei către consumatorii din următoarele zone: Kilometrul 4-5, Kilometrul 5, Medeea, IC Brătianu, Coiciu, Casa de Cultură, Industrială, Salvare, Școala 8, 2 Cocoși și Interioară 1, 2, 3 și 4.  În zona Gară apa se furnizează cu presiune redusă, existând posibilitatea lipsei totale a acesteia la etajele superioare.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp, transmite RAJA.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii