Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:51 22 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe zone din Constanța, fără apă caldă și căldură din cauza unor lucrări. Vezi dacă ești afectat

ro

18 Jan, 2023 08:20 1541 Marime text
Calotrifer. Foto: Facebook/Ministerul DezvoltăriiAvând în vedere demararea lucrărilor de modernizare a rețelei termice de transport, lucrări ce se desfășoară în cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1”, începând cu data de 18.01.2023, ora 07:00, se va opri furnizarea energiei termice către următoarele puncte termice: PT 17, 18, 19, 20, 22, 23, 24, 25, 42, 59, 65, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 105, 107, 108, 112, 113, 114, 125, 126,127.
               
Potrivit Termoficare Constanța, zonele afectate de această oprire sunt urmatoarele : Casa de Cultură , Tomis I , Tomis II , Capitol .
      

„Pe durata executării acestor lucrări toți consumatorii arondați la punctele termice menționate nu vor beneficia de apă caldă de consum și încălzire.
               
Oprirea furnizării energiei termice este solicitată de către executanții lucrărilor tehnologice de înlocuire a conductelor vechi în scopul modernizării și a creșterii calității serviciului de termoficare în sistem centralizat. Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de circa 11 ore“ - au mai precizat reprezentanții Termoficare Constanța.

 
De asemenea, având în vedere demararea lucrărilor de modernizare a rețelei termice de transport, lucrări ce se desfășoară în cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1”, începând cu data de 18.01.2023, ora 8:00 se va opri furnizarea energiei termice către punctul termic: PT 54.
               
Zona afectată de această oprire: Parte din zona Tomis III.
               

„Pe durata executării acestor lucrări toți consumatorii arondați la punctul termic menționat nu vor beneficia de apă caldă de consum si încălzire.
               
Oprirea furnizării energiei termice este solicitată de către executanții lucrărilor tehnologice de înlocuire a conductelor vechi în scopul modernizării și a creșterii calității serviciului de termoficare în sistem centralizat. Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de circa 8 ore“ - au mai precizat reprezentanții Termoficare Constanța.

Nu în ultimul rând, având în vedere demararea lucrărilor de modernizare a rețelei termice de transport, lucrări ce se desfășoară în cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1”, începând cu data de 19.01.2023, ora 8:00 se va opri furnizarea energiei termice către punctul termic: PT 101.
               
Zona afectată de această oprire: Parte din zona Dacia.
               

„Pe durata executării acestor lucrări toți consumatorii arondați la punctul termic menționat nu vor beneficia de apă caldă de consum si încălzire.
               


Oprirea furnizării energiei termice este solicitată de către executanții lucrărilor tehnologice de înlocuire a conductelor vechi în scopul modernizării și a creșterii calității serviciului de termoficare în sistem centralizat. Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de circa 8 ore.
               
Vă mulțumim de întelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de aceste lucrări tehnologice.
               
Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792“ - au mai precizat reprezentanții Termoficare Constanța. 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii