Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe sticle cu ulei trimise cu plata ramburs la sediul ANPC. Reacția lui Horia Constantinescu

ro

15 Mar, 2022 11:05 2248 Marime text
Mai multe sticle cu ulei trimise cu plata ramburs la sediul ANPC. Foto: PixabayZilele trecute oamenii au luat cu asalt centrele comerciale din țară pentru a-și face stocuri de ulei după ce au apărut zvonuri că se va scumpi. 

Horia Constantinescu,  președintele  Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) transmitea atunci un mesaj prin care asigura consumatorii că nu există probleme cu stocurile de ulei în România. 

„Am discutat cu Asociatia Marilor Retaileri si m-am asigurat ca nu exista nicio teama de a ramane fara vreun fel de marfuri! Cei ce acum inteleg sa cumpere cantitati uriase, traiesc o poveste imaginara, identica cu cea traita de cei care lasau rafturile magazinelor fara hartie igienica, in urma cu doi ani! Cum au scapat de volumul cumparat atunci? Seamana cu benzina la sac sau tomberon si nici aceea nu are nicio ratiune! Suntem aici sa va protejam de astfel de situatii!“ - declara atunci Horia Constantinescu. 


Astăzi, Horia Constantinescu, președintele  Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a avut parte de o surpriză. Pe adresa ANPC, dar pe numele său a fost livrată o cantitate impresionantă de ulei cu plata ramburs, o singură sticlă fiind comercializată cu 34 de lei. 

„Daca nu ar fi tragic, ar putea fi comic! Astăzi, pe adresa autorității, am primit un colet plin cu bidoane de ulei de floarea soarelui, fară a-l fi comandat! L-AM RETURNAT EXPEDITORULUI! Mă bucur să constat CĂ EXISTA STOCURI ȘI PENTRU GLUME DE PROST GUST! Prețul este unul discutabil, cu siguranță! Pentru a nu mai exista pe viitor șansă de a transmite astfel de “cadouri”, am discutat cu cei care administrează aceasta piață online, să găsim soluții de siguranță suplimentara! Numerele de telefon ce apar la detalii, nu sunt ale mele!“ - a precizat Horia Constantinescu,  președintele  Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC). 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii