Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce afaceri dețin în Constanța socrii lui Ianis Hagi

ro

27 Dec, 2023 14:23 12632 Marime text
Foto: captură Youtube @iamsport

Ianis Hagi și aleasa inimii sale, Elena Tănase s-au cununat pe 25 decembrie 2023, într-un local din București, în prezența a 400 de invitați.
 
Lângă tânăra pereche au fost alături, bineînțeles, și părinții lor.
 
Socrul lui Ianis Hagi este implicat în mai multe afaceri în construcții și agricultură, fiind un om foarte bogat, potrivit presei centrale. În Dobrogea, el este considerat de comunitatea aromână unul dintre cei mai bogați afaceriști.
 
Liliana Tănase, soacra lui Ianis Hagi, implicată și ea în afaceri
 
Potrivit RECOM, Liliana Tănase, soacra lui Ianis Hagi apare în firmele Dimel Micro SRL, Palavoti Group SRL și Four Generations Cooperativă Agricolă.
 
Despre Dimel Micro SRL
 
Conform termene.ro, platformă consultată miercuri, 27 decembrie 2023, Dimel Micro SRL a fost fondată în 2005, obiectul de activitate este „comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nalimentare”, iar sediul este pe strada Bogdan Vodă nr. 73, județul Constanța.
 
Asociații sunt Constantin Tănase și Liliana Tănase, care figurează și în poziția de administrator.
 
Potrivit termene.ro, el mai apare în Expres-Dim 2001 SRL, Palavoti Group SRL, Four Generations Cooperativă Agricolă și Dida & Co SRL (radiată).
 
Conform sursei menționate, Dimel Micro SRL a avut o pierdere de 11.395 de lei în 2022.
 
Despre Palavoti Group SRL
 
Conform termene.ro, firma are sediul în județul Constanța, Peștera, strada Saidia nr. 1. A fost înființată în anul 2016 și obiectul de activitate este „cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase”.
 
Palavoti Group SRL a raportat pentru anul trecut o cifră de afaceri de peste 3 milioane de lei, un profit de peste 760.000 de lei și șase salariați.
 
Asociați și administratori sunt Constantin Tănase și Liliana Tănase.
 
Despre Four Generations Cooperativă Agricolă
 
Datele de pe termene.ro arată că obiectul de activitate al firmei este „comerț cu ridicata al cerealelor, semințelor, furajelor și tutunului neprelucrat”, funcționează din anul 2021 și are sediul în Peștera, strada Saidia nr. 1, județul Constanța.
 
Acționarii Four Generation Cooperativă Agricolă sunt: Tănase Dimciu Palavoti Întreprindere Individuală, Palavoti Group SRL, Zoo Cattle Farm SRL, Tănase Dimu Întreprindere Individuală și Goșu Adam – Dorin Persoană Fizică Autorizată. 
 
Adam – Dorin Goșu, Constantin Tănase, Dimciu Palavoti Tănase, Dumitrela Tănase și Liliana Tănase sunt administratorii.
 
Conform termene.ro, Adam – Dorin Goșu figurează în Goșu Adam – Dorin Persoană Fizică Autorizată, ADG Adams Investment SRL și Tonimar Invest SRL (radiată). Dimciu Palavoti Tănase apare în Tănase Dimciu Palavoti Întreprindere Individuală și Dumitrela Tănase apare în Zoo Cattle Farm SRL.
 
Sursa citată arată că Four Generations Cooperativă Agricolă a avut o cifră de afaceri de 28.000 de lei și un profit de 8.904 lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
  
 
Citește și:
Ianis Hagi și Maria Popescu au pus bazele unei firme de comerț online. Unde este sediul
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii