Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:03 25 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrările demarate la carosabilul de pe drumul județean DJ 222N Tulcea-Chilia Veche, în plină desfășurare

ro

25 Aug, 2021 12:58 832 Marime text

  • Până la această dată, din totalul de 42 kilometri, lucrările au fost finalizate pe un sector de 13 kilometri, din Chilia Veche spre Tulcea (aproximativ de la km 77+158 la km 64), constructorul precizând că, din cauza campaniei agricole, întâmpină dificultăți în transportul materialului necesar pentru întreținerea drumului, urmare a aglomerației din zona bac Tulcea-Tudor Vladimirescu.
Conform angajamentelor asumate, Consiliul Județean Tulcea anunță cetățenii din zona de nord a județului, respectiv din localitățile aferente Brațului Chilia, că lucrările demarate la carosabilul de pe drumul județean DJ 222N Tulcea-Chilia Veche sunt în plină desfășurare.

Până la această dată, din totalul de 42 kilometri, lucrările au fost finalizate pe un sector de 13 kilometri, din Chilia Veche spre Tulcea (aproximativ de la km 77+158 la km 64), constructorul precizând că, din cauza campaniei agricole, întâmpină dificultăți în transportul materialului necesar pentru întreținerea drumului, urmare a aglomerației din zona bac Tulcea-Tudor Vladimirescu.

Lucrările continuă în prezent în ritm susținut, fiind asigurat un depozit de 2500 de tone de material, precum și utilajele necesare: două autogredere, două cilindre compactoare, două buldozere cu scarificator, opt camioane și o cisternă.

Amintim faptul că Executivul Consiliului Județean a alocat sumele necesare pentru această investiție, respectiv pentru lucrările de întreținere, care vor permite desfășurarea în condiții optime a traficului auto pe tronsonul de drum amintit. Lucrările vor urmări asigurarea condițiilor de trafic auto, inclusiv în punctele critice respectiv Pod Canal 36, Pod Canal Pardina și Pod Batac, unde sunt necesare și se execută și intervenții privind repararea acestor obiective.

Consiliul Județean Tulcea solicită, pe mai departe, înțelegere din partea participanților la trafic pentru dificultățile inerente apărute în desfășurarea circulației în zonă.

Sursa foto: Facebook/ Consiliul Județean Tulcea 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii