Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:42 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrările de toaletare și corecție a arborilor continuă în Constanța! Unde se intervine zilele acestea

ro

05 Jan, 2023 10:37 1318 Marime text
Lucrările de toaletare, foto: Primăria Constanța
Lucrările de toaletare și corecție a arborilor continuă în cartierele orașului.

Zilele acestea, echipele Direcției Generale Gestionare Servicii Publice intervin în cartierul Tomis Nord, pe aleea Mărgăritarelor și în cartierul Poarta 6, pe aleea Arcașului. Se va acționa în aceste cartiere până când se vor rezolva toate solicitările venite de la constănțeni, persoane fizice, persoane juridice sau asociații de proprietari., transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial 

Solicitările de toaletare depuse în timpul anului care nu au reprezentat o urgență au fost programate pentru perioada în care se recomandă astfel de intervenții asupra coroanei arborilor.

Activitățile de toaletare și corecție a arborilor sunt necesare atât pentru eliminarea ramurilor uscate, bătrâne sau atacate de carii, evitând astfel prăbușirea copacilor, cât și pentru eliminarea riscului de accidente, în cazul crengilor care afectează siguranţa traficului pietonal şi rutier și integritatea imobilelor aflate în apropiere.

Pentru ca intervenția echipelor și accesul utilajelor să nu fie îngreunate, facem apel la conducătorii auto să nu parcheze autoturismele în zonele în care se efectuează lucrări.


De asemenea, în cazul unor situații de urgență, cetățenii pot semnala problemele din teren apelând Dispeceratul Primăriei Municipiului Constanța la numărul de telefon 0241/550055. Dispeceratul este disponibil 24/24 ore. Ulterior, o echipă de intervenție se va deplasa la fața locului pentru verificarea și rezolvarea sesizării.,mai transmite sursa citată. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii