Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:08 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări RAJA la Valu lui Traian! Se oprește furnizarea apei. Lista zonelor afectate

ro

13 Nov, 2023 13:55 831 Marime text
Foto: PexelsÎn scopul îmbunătățirii infrastructurii de apă potabilă din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, se vor desfășura lucrări de investiții în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM), Proiectul de Dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a SC RAJA SA Constanta în perioada 2014- 2020. 

Potrivit SC RAJA SA, intervențiile sunt prevăzute în Contractul de lucrări CL 21 ”Rețele de apă și canalizare Valu lui Traian”, în valoare totală de aproximativ 116 mil. lei, și constau în lucrări de racordare a noilor conducte de alimentare cu apă de pe străzile Hasancea și Jiului la rețeaua existentă din localitate.

În acest scop, RAJA S.A. va sista furnizarea apei potabile astfel:
  • marți - 14 noiembrie 2023, în intervalul orar 09.00 - 17.00, pe străzile Hasancea, Împăratul Traian și Tulcei;
  • miercuri -  15 noiembrie 2023, între orele 09.00 - 17.00, pe străzile A.I. Cuza (parțial), Jiului și Oltului.

„Rugăm utilizatorii afectați de această lucrare sa își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.
Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.
Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor“ - au mai precizat reprezentanții SC RAJA SA.

Citește și: 

Avarie RAJA în localitatea Agigea, județul Constanța! Se furnizează apă cu presiune scăzută în două localități
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii