Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:31 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări RAJA în municipiul Constanța! Se oprește furnizarea apei în mai multe zone

ro

13 Feb, 2024 08:33 822 Marime text
Foto: PexelsEchipele RAJA execută lucrări de sectorizare și montare a unor debitmetre la nivelul rețelelor stradale, în cadrul contractului -“Realizare cămine și instalație mecano hidraulică pentru modernizare și sectorizare pe rețele de distribuție apă – LOT 1, LOT 2, LOT 3”, din municipiul Constanța.

Potrivit SC RAJA SA, joi – 15 februarie 2024, în intervalul orar 08.30 – 16.00, se va sista furnizarea apei în următoarele zone:
  • perimetrul delimitat de bd. Aurel Vlaicu și I.C. Brătianu (cartier Medeea);
  • tronsonul cuprins de străzile Spiru Haret – Cercetaș Ion Crăcană – Al. Egretei – Spiru Haret, cu blocurile C 1, C 2 și C 3;
  • punctul termic 272.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.
Totodată, rugăm utilizatorii afectați de aceste lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă. Reluarea furnizării apei potabile se va realiza progresiv, în fiecare zonă afectată.
Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții. Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor“ - au mai precizat reprezentanții SC RAJA SA.

Citește și: 

RAJA ConstanțaSe oprește apa în stațiunile Neptun, Jupiter și Cap Aurora!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii