Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:08 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări programate E-Distribuție Dobrogea Mai multe zone din Constanța, Mamaia și Vama Veche, fără curent electric azi

ro

20 Sep, 2023 07:57 1005 Marime text
foto: Unsplash E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare, transmite un comunicat din partea E-Distribuție Dobrogea.
„Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora”, precizează sursa citată.
Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.
 

Miercuri, 20 septembrie 2023   

  • Municipiul Constanța, strada Milano nr. 54, bloc A4 - întrerupere totală: 8:30 - 16:30.
  • Localitatea Vama Veche, inclusiv Poliția Frontieră, Punct monitorizare CNADR, Magazine PUMA și Heiring, Hotel ELECTRA, Hotel Komornyk, RAJA SP 1 și 2 Vama Veche - întrerupere totală: 8:30 - 16:30.
  • Municipiul Constanța, strada Dobrila Eugeniu nr. 17, bloc V4, scările: A, B, C si D - întrerupere totală: 8:30 - 16:30.
  • Stațiunea Mamaia, cu Terasa „SPALATOR”, Terasa „MOTOR” și Terasa „Răsărit de Soare” - întrerupere totală: 10:00 - 18:00.

Citește și:

Știri Constanța: Întreruperi de curent în mai multe zone din municipiul și județul Constanța, în perioada următoare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii