Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:45 18 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări edilitare de modernizare pe marile bulevarde ale Constanței

ro

20 Jul, 2020 16:44 890 Marime text
Lucrări edilitare, desfășurate simultan în mai multe zone din Constanța

Aspectul spațiului public urban este în continuă transformare pe marile bulevarde. Lucrările avansează în ritm susținut pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de  strada Mircea cel Bătrân și strada Mihai Viteazu și pe porțiunea cuprinsă între strada Nicolae Iorga și bulevardul Mamaia a bulevardului Tomis.

Conform graficului de lucru, în această săptămână, se va moderniza carosabilul pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, porțiunea cuprinsă între bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Farului, pe strada Ciocârliei, pe strada Prahovei, pe strada Septimius Severus și pe strada Claudius.

Noi locuri de parcare sunt în curs de amenajare pe terenul delimitat de străzile Dionisie cel Mic și Ștefăniță Vodă iar pe strada Prelungirea Meșterul Manole carosabilul este construit de la zero.

Pentru optimizarea condițiilor de trafic, se montează indicatoare rutiere în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare.  De asemenea, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările reabilitate și la sensurile giratorii.

Sursa foto: Primaria municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii