Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:06 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări E-Distribuţie Dobrogea Mai multe zone din Constanța, Hârșova și Urluia, fără curent electric azi

ro

29 Sep, 2023 08:04 1023 Marime text
foto: Unsplash E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare, transmite un comunicat din partea E-Distribuție Dobrogea.
 
„Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora”, precizează sursa citată.
 
Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.

Vineri, 29 septembrie 2023
  • Orașul Hârșova, cu străzile: Șoseaua Constanței; Casariei; Gropilor; Avram Iancu; Crișan; Cloșca și Traian - intrerupere parțială: 9:00 - 17:00.
  • Municipiul Constanța, cu strada Cișmelei, blocurile: B3, B4, B5, B6, J2 (cu spațiile comerciale aferente acestor blocuri - bănci, jocuri de noroc, farmacii, alimentare etc.); strada Dobrilă Eugeniu, cu Grădinița Amicii, Complexul Comercial Piața Cireșica de la cap linie RATC 42, bloc LA, respectiv SC CMC Fish 2002 SRL - întrerupere totală: 9:00 - 17:00.
  • Localitatea Urluia - întrerupere totală: 9:00 - 17:00.
  • Municipiul Constanța, cu strada Genova nr.6, blocurile: 4 și 5 - întrerupere totală: 11:00 - 19:00.
 
 
Citește și:
Lucrări programate E-Distribuție Dobrogea: Mai mulți consumatori din Constanța, Costinești, Năvodari, Horia, Tichilești și Topalu, fără curent electric azi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii