Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:57 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări de reparaţii pe Podul Prieteniei Trafic restricţionat între PTF Giurgiu şi Ruse. Ce restricții vor fi în județul Constanța

ro

02 Oct, 2023 19:09 916 Marime text
Sursă foto: Poliția de Frontieră Română
  • Autorităţile de frontieră bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, prin intermediul Centrului Comun de Contact Giurgiu, că în perioada 3 - 5 octombrie 2023, vor fi demarate lucrări de reparaţii a rosturilor de dilatare de pe Podul dintre Ruse - Giurgiu, aspect ce necesită introducerea unor măsuri temporare de restricționare a traficului pe pod.

Autorităţile de frontieră bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, prin intermediul Centrului Comun de Contact Giurgiu, că în perioada 3 - 5 octombrie 2023, vor fi demarate lucrări de reparaţii a rosturilor de dilatare de pe Podul dintre Ruse - Giurgiu, aspect ce necesită introducerea unor măsuri temporare de restricționare a traficului pe pod, transmite un comunicat din partea Poliției de Frontieră Română.

Astfel, în perioada respectivă, pe timpul zilei circulația pe Podul Prieteniei se va desfăşura cu dificultate, pe o singură bandă fiind reglementată prin indicatoare și semnalizatoare rutiere, iar pe timpul nopţii vor fi intervale de timp (între orele 22.00 - 1.00), când traficul pe pod va fi restricţionat în totalitate.
 

„Având în vedere că traficul prin PTF Giurgiu - Ruse se va derula cu dificultate, recomandăm persoanelor care intenționează, în perioada imediat următoare, să ajungă în Bulgaria să evite PTF Giurgiu și să tranziteze frontiera prin celelalte puncte de frontieră deschise în regim internaţional cu țara vecină, menționate mai jos”, precizează sursa citată.


La graniţa cu Bulgaria sunt operaționale 11 puncte de trecere a frontierei în regim internaţional pentru persoane, autoturisme şi camioane, conform categoriilor specifice fiecărui punct, astfel:
  • pe raza județului Constanța - PTF Vama Veche, PTF Ostrov, PTF Negru Vodă, PTF Lipnița, PTF Dobromir.
  • pe raza judetului Călăraşi - PTF Călăraşi (trecere bacul).
  • pe raza județului Giurgiu - PTF Giurgiu.
  • pe raza județului Teleorman - PTF Turnu Măgurele (trecere bacul), PTF Zimnicea (trecere bacul).
  • pe raza județului Dolj - PTF Calafat, PTF Bechet (trecere bacul).

Citește și:
Datele traficului de la granițele României furnizate de polițiștii de frontieră

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii