Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:06 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări de reabilitare efectuate în Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța

ro

14 Apr, 2022 15:52 1275 Marime text
Lucrări în UPU SCJU Constanța. foto: Facebook/Spitalul Clinic Județean de Urgență ConstanțaÎncepând de ieri au fost demarate lucrările de reabilitare a pardoselii din Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

Potrivit reprezentanților SCJU Constanța, linoleumul vechi și care nu a mai fost schimbat de ani buni, va fi înlocuit cu un covor PVC antibacterian. 

„Lucrările au început ieri după amiază, cu decopertarea pardoselii vechi. Ulterior, în cursul nopții, a fost turnată șapa autonivelantă cu uscare rapidă. Având în vedere că activitatea din UPU nu poate fi întreruptă niciun moment iar numărul pacienților este de ordinul sutelor zilnic (24/24), lucrarea va fi temporizată astfel încât să poată fi preluate toate urgențele. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că depunem toate eforturile necesare pentru finalizarea acesteia într-un timp cât mai scurt“ - au precizat reprezentanții SCJU Constanța.

Înlocuirea linoleumului medical antibacterian și a stratului suport era imperios necesară având în vedere căeste vorba despre o zonă cu trafic intens, tranzitată în permanență de tărgi și cărucioare pentru pacienți.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii