Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:35 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări de reabilitare a carosabilului pe strada Mihai Eminescu și bulevardul I.C.Brătianu. Sunt anunțate restricții de trafic

ro

24 Mar, 2023 12:46 1105 Marime text
foto: Primăria Constanța
Atenție, șoferi! Se execută lucrări de reabilitare a carosabilului pe strada Mihai Eminescu și bulevardul I. C. Brătianu.

Echipele Confort Urban intervin sâmbătă, 25 martie, cu utilaje pentru asfaltarea carosabilului pe strada Mihai Eminescu, tronsonul cuprins între strada Smârdan și strada A.S. Pușkin. Vor fi restricții parțiale de trafic în intervalul orar 08:00 - 16:00, circulația rutieră se va desfășura pe câte o bandă de mers.

Tot sâmbătă, 25 martie, se va decoperta și asfalta carosabilul la sensul giratoriu de la intersecția bulevardului I. C. Brătianu cu strada Pasajului din cartierul Palas. 

Se vor executa lucrări de reparații la nivelul carosabilului pe o bandă de circulație., transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial.

Pentru buna desfășurare a lucrărilor, circulația autovehiculelor va restricționată parțial în interval orar 08:00 -16:00, iar traficul rutier va fi deviat pe o singură bandă de mers.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări., mai transmite sursa citată. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii