Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:11 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări de modernizare a străzilor în cartierele Baba Novac și Compozitori

ro

04 Mar, 2020 13:39 1661 Marime text

Angajații SC Confort Urban SRL continuă intervențiile aupra tramei stradale în cartierele Baba Novac și  Compozitori.

Toate cartierele Constanței se află în plin proces de modernizare iar pentru a îmbunătăți condițiile de trafic rutier, Primăria Municipiului Constanța va continua și anul acesta programul de amenajare a tramei stradale în cartierele Compozitori și Baba Novac. Străzile vor fi construite de la zero, infrastructura terenului va fi consolidată prin lucrări de săpare și compactare iar carosabilul va beneficia de îmbrăcăminte asfaltică, potrivit comunicatului de presă al Primăriei Municipiului Constanța.

 „Continuăm asfaltările în cartierele Compozitori și Baba Novac. Știu că încă sunt multe lucruri de făcut și că oamenii sunt nerăbdători. Nerăbdarea devine din ce în ce mai mare când vezi că în jurul tău se asfaltează dintr-o dată. Dacă până în 2016 locuitorii din aceste cartiere nu aveau nici măcar speranța că se va asfalta, acum au nerăbdarea să se asfalteze mai repede. Noi ne continuăm, așa cum deja v-ați  obișnuit, conform planificării, programul de asfaltări și în Baba Novac și în Compozitori”, transmite Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța.

În ultimul an 12 străzi de pământ din municipiul Constanța au fost transformate în artere rutiere, precizează sursa citată.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii