Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări de asfaltare, pe mai multe străzi din Constanța

ro

05 Jul, 2021 11:20 1740 Marime text
  • Lucrări de recondiționare a carosabilului în mai multe zone din oraș.

Infrastructura rutieră din zonele rezidențiale este în plin proces de modernizare. După ce în cursul săptămânii trecute carosabilul a fost reabilitat pe strada Făgetului, între strada Primăverii și strada Ion Andreescu, echipele administratorului drumului public intervin astăzi cu utilaje pentru turnare asfaltului pe strada Mărășești, tronsonul delimitat de strada Maramureș și strada Ion Andreesu, circulația autovehiculelor fiind restricționată total, până la ora 17:00.

De asemenea, astăzi se decapează carosabilul pe aleea Zmeurei, în zona Serviciului Clinic Județean de Medicină Legală Constanța, traficul rutier fiind restricționat parțial, până la ora 17:00. Intervențiile vor continua în această săptămână cu asfaltarea zonei carosabile.

Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

Recomandăm participanților la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii