Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucian Bode „Faptul că PNL este la guvernare, că suntem o voce puternică pe scena politică este rezultatul muncii de echipă“ (GALERIE FOTO)

ro

10 Sep, 2022 15:00 1101 Marime text
Sursa foto: Facebook/Lucian BodeSecretarul General al PNL, Lucian Bode  a participat la întâlnirea cu organizațiile de tineret și femei ale PNL, în cadrul Școlilor de Vară. 

Lucian Bode a precizat că întâlnirea din acest week-end cu organizațiile de tineret și femei ale PNL, în cadrul Școlilor de Vară, a fost o bună ocazie de a dezbate teme de actualitate și de a seta agenda viitoare de acțiune.

„Am fost alături de cele două organizații care au o contribuție esențială în consolidarea și implementarea proiectului liberal de dezvoltare a României.
Ne bazăm pe implicarea totală a celor două structuri care trebuie să fie permanent conectate la problemele oamenilor și să vină cu proiecte valoroase pentru comunități. Cu toții, împreună, punem în aplicare și promovăm în teritoriu viziunea și soluțiile Partidului National Liberal la rezolvarea problemelor cetățenilor.
Avem tineri care fac performanță în administrație, care sunt ambițioși, inovativi și creativi. Avem doamne de succes care au confirmat în domenii cheie precum antreprenoriat, educație, sănătate, profesii liberale. Avem resursă umană bine pregătită cu care guvernăm local și central în beneficiul comunităților“ - a precizat Lucian Bode.

Secretarul General al PNL a menționat că Forța PNL stă în membrii săi, în capacitatea de a genera politici publice de calitate și măsuri socio-economice adaptate contextului, indiferent cât de complicat este acesta.

„Faptul că PNL este la guvernare, că suntem o voce puternică pe scena politică și avem un rol major în procesul de administrare de zi cu zi a României este rezultatul muncii de echipă!
Următorii 2 ani sunt ani de muncă serioasă, de perseverență și implicare activă din partea fiecărui membru.
Câștigarea alegerilor viitoare depinde de programul și oamenii cu care venim în fața românilor, dar mai ales de rezultatele acestei guvernări“ - a precizat Lucian Bode.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii