Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Loteria Română este pe locul I în Topul Național al Firmelor la categoria Servicii - Jocuri de Noroc

ro

03 Nov, 2023 14:25 851 Marime text
  • Loteria Română ocupă locul I în Topul Național al Firmelor la categoria Servicii - Jocuri de Noroc.

Loteria Română ocupă locul I în Topul Național al Firmelor la categoria Servicii - Jocuri de Noroc. Premiu a fost acordat Loteriei Române SA de către Camera de Comerț și Industrie a României în cadrul Galei Topul Național al Firmelor, ediția XXX care a avut loc în data de 2 noiembrie 2023 la Romexpo, transmite un comunicat din partea Loteriei Române.

Evenimentul a fost dedicat companiilor care au obținut în mod constant performanțe remarcabile, prin evidențierea competenței, creativității, spiritului de inovație și managementului de calitate. Pe lângă criterii strict economice, grila de selecție a inclus și alte criterii privind impactul activităților companiilor pe plan local și respectarea principiilor eticii în afaceri.

„Distincția pe care am primit-o ne confirmă faptul că Loteria Română rămâne lider de piață în organizarea jocurilor de noroc din țara noastră. Locul I reprezintă o dovadă în plus și garanția că, prin promovarea unor jocuri responsabile și a implicării constante, Loteria Română contribuie semnificativ la binele societății românești”, declară Ionuț-Valeriu Andrei - Director General.



Citește și:
Loteria Română: Câștiguri mari la extragerea de joi, 2 noiembrie

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii