Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Loteria Grecia Keno este printre preferatele românilor. Iată de ce

ro

27 Oct, 2022 11:02 1326 Marime text


 
Cazinourile online licențiate de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc oferă loterii internaționale, din toate țările. Unele dintre ele au particularități care atrag mai mult decât altele, în acest sens remarcându-se loto Grecia Keno.

Acesta este un joc în care se extrag 20 de numere dintr-un total de 80, marele avantaj – din punctul de vedere al jucătorilor constanți – fiind acela că sunt extrageri din cinci în cinci minute, de la 8 dimineața până la 11:55 seara. Astfel, se pot pune bilete în aproape orice moment al zilei.
Operatorii din țara noastră permit pariuri cu 15 sau 16 numere pe bilet, dintre care se pot alege maxim 8.
Astfel, biletul cu cele mai mari șanse de câștig este în sistem 1/15 sau 1/16, în timp ce cota maximă este scrisă pe un bilete 8/8.
Toate detaliile despre loteria grecească le găsiți aici: https://pacanelegratis777.ro/loto/grecia-kino/.
Cotele diferă de la un cazinou la altul, de aceea jucătorii trebuie să fie atenți și să aleagă platformele cele mai bune.
Maximizarea profitului este un concept care funcționează și în ceea ce privește loteriile online.
De exemplu, unul dintre cei mai cunoscuți operatori oferă cota maximă 4.00 pentru un bilet în sistem 1/15.
Este o cotă foarte „ispititoare”, mai ales pentru cei care obișnuiesc să folosească strategii bazate pe mize progresive. Frecvența cu care sunt extragerile la Grecia Kino favorizează această strategii.

Mulți jucători preferă strategia Martingale. După fiecare bilet necâștigător, ei dublează miza, astfel încât să obțină profit atunci când va fi o extragere norocoasă.
Se poate spune că este un mod de abordare, dar nu îl recomandăm, întrucât loteria este un joc exclusiv de noroc și se poate întâmpla să treacă multe extrageri până când se nimerește un număr pe bilet. Cine caută profitul în mod expres, este în pericol să sufere o deziluzie. De aceea, la orice joc dintr-un cazinou online trebuie țintită doar distracția.

Cum se pot alege numerele

Pentru cei care nu știu ce numere să pună pe bilet, pe platformele online sunt diverse instrumente cum ar fi „Alegere rapidă”. Jucătorul poate alege de la 1 la 15 numere (sau la 16), iar softul le desemnează aleatoriu și le plasează pe biletul virtual.
Există și posibilitatea alegerii numerelor în funcție de statistici, pe baza observațiilor făcute de cei care au analizat rezultatele din mii de extrageri ale loteriilor de tip Keno.
Iată statistici valabile pentru jocurile loto de tip 20/60, 20/70 și 20/80, pe care nimeni nu le-a contestat și din care jucătorii se pot inspira:
  • 25%-33% din numerele câștigătoare au fost extrase și la extragerea precedentă;
  • 44%-56% din numerele câștigătoare au fost extrase în minim una din ultimele două extrageri precedente;
  • 58%-71% din numerele câștigătoare au fost extrase în minim una din ultimele trei extrageri precedente.
Specifice pentru loteriile 20/80, din categoria cărora face parte și Grecia Kino, au fost făcute următoarele observații:
  • 25% din numerele câștigătoare au fost extrase și la extragerea precedentă;
  • 44% din numerele câștigătoare au fost extrase în minim una din ultimele două extrageri precedente;
  • 58% din numerele câștigătoare au fost extrase în minim una din ultimele trei extrageri precedente.
Având în vedere că miza minimă a biletului este de doar 1 RON, pot fi încercate mai multe variante, de dragul suspansului experimentat în timpul extragerilor, care sunt transmise în direct de agențiile de top.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii