Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:31 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Locurile de joacă din Constanța vandalizate! Cum arată spațiile destinate copiiilor (GALERIE FOTO)

ro

23 Aug, 2023 14:13 1069 Marime text
Sursă foto: Primăria Constanța
  • În Constanța, din păcate, încă se mai distrug locurile de joacă, stațiile de autobuz sau mobilierul stradal.
 
În Constanța, din păcate, încă se mai distrug locurile de joacă, stațiile de autobuz sau mobilierul stradal, transmite un comunicat din partea Primăriei Constanța. 
 
Se deschid locuri noi de joacă și în câteva zile echipamentele sunt rupte sau murdărite, se montează stații de autobuz și se acoperă imediat cu graffiti, se plantează flori și se rup în scurt timp, se ard copertinele băncilor, se distrug coșurile de gunoi, iar lista ar putea continua.
 
Şi nu este vorba despre materiale de proastă calitate, ci despre comportamentul neadecvat al unora dintre noi. Trist este că tot din buzunarul nostru, al constănțenilor, sunt suportate costurile de reparații.
 

„Direcția Generală Poliția Locală Constanța acționează în permanență pentru prevenirea și combaterea încălcării tuturor normelor de convețuire socială, dar vă rugăm și pe dumneavoastră să nu asistați impasibili la actele de vandalism și să semnalați orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro. - DIRECȚIA GENERALĂ POLIȚIA LOCALĂ.
 
Vă reamintim că, în conformitate cu prevederile art. 1372 din Legea nr.287/2009 privind Codul Civil, părinții sunteți responsabili pentru faptele săvârșite de copii, de aceea, vă rugăm să le mai spuneți încă o dată:

  • Să nu distrugă echipamentele;
  • Să nu murdărească mobilierul, zidurile, stațiile de autobuz;
  • Să nu rupă/ fure florile;
  • Să păstreze în bune condiții mobilierul stradal.

 
Nu uitați! Este vorba despre bunurile orașului, iar distrugerea lor este considerată infracțiune și pedepsită cu amendă penală sau chiar închisoare!”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Licitație publică la Primăria Constanța! Este scos la vânzare un teren de pe strada Gheorghe Lazăr
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii