Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Locuri de munca in Constanta si Eforie

ro

26 Jul, 2003 00:00 2039 Marime text

Mai putine decat saptamana trecuta

Potrivit raportului AJOFM, somerii au la dispozitie doar 208 locuri de munca * Se cauta, in special, croitori, ospatari si ajutori de ospatar # In functie de optiune, dosarele se pot depune la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, situat pe strada Lacului numarul 14

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Constanta pune, si in aceasta saptamana, la dispozitia somerilor 208 locuri de munca in toate domeniile. Comparativ cu saptamana trecuta, numarul locurilor de munca s-a redus de la peste 330 la aproximativ 210, cate sunt acum. Numarul locurilor vacante a scazut in aceasta saptamana cu mai bine de 50 de procente fata de inceputul acestei luni. Cele mai multe oferte sunt pentru posturi precum ospatari, 26 de persoane putand primi un loc de munca pe aceasta functie in Eforie Nord, unde sunt 22 de posturi, sau in Mamaia si Medgidia, unde exista cate doua locuri, croitor, unde oferta este de 24 de posturi, toate in Constanta, si ajutor de ospatar. La aceasta meserie exista 16 posturi, din care opt in Mangalia si tot atatea in statiunea Eforie Nord. De asemenea, sunt foarte cautati si zidarii rosar-tencuitori, oferta fiind de 12 posturi, din care cele mai multe in localitatea Lazu, respectiv 7, si doar 5 in Constanta. Posturile specifice de sezon s-au mai redus, deoarece activitatea in domeniul turismului a inceput de aproximativ doua luni. Totusi, mai exista oferte, insa numarul acestora nu este foarte mare. Astfel, in afara de ospatari, unde numarul posturilor este mai ridicat, mai exista trei locuri de bucatar, toate in Eforie Nord, doua posturi de bufetier in Constanta si doua locuri de calcatoreasa lenjerie tot in Constanta. Agentii economici de pe litoral mai pun la dispozitia somerilor locuri de munca precum agent comercial, pentru care exista noua posturi, consilier economist in management, oferta fiind de patru locuri in Eforie Nord, manipulant marfuri (12), vanzator (7), dulgheri (4), tubulator naval - cinci posturi si tot atatea pentru tinichigiu industrial, in ambele cazuri oferta fiind pentru Agigea, si cinci locuri de vopsitor zugrav, din care patru la Medgidia. Mai exista oferte, dar numarul de posturi este foarte mic, pentru meseriile de tamplar universal, zidar pietrar, muncitor necalificat pentru diferite operatiuni (12) si agent de paza femei, oferta fiind de patru posturi pentru Constanta. Se mai cauta, totodata, fierar-betonist, instalator incalzire centrala, mecanic locomotiva, sef manevra, strungar universal si zidar.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mihaela 03 Sep, 2010 14:02 imi caut de multa vreme un loc de munca stabil in constanta si nu gasesc e greu.doresc ca ajutor de ospatar in constanta va rog mult ajutati-ma.multumesc.