Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Localuri din Costinești amendate și închise. Au vândut alcool minorilor

ro

15 Jun, 2022 15:48 1557 Marime text
Acțiune a polițiștilor de la ordine publică, foto: Unsplash /  Louis Hansel


În perioada 11-13 iunie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică au desfășurat acțiuni pe linia prevenirii și combaterii faptelor cu violență, comise pe fondul consumului de băuturi alcoolice, în stațiunea Costinești.


Astfel, în noaptea de 11/12 iunie a.c., la un beach bar din stațiune au fost identificați mai mulți minori, de 16 ani, care consumau băuturi alcoolice, fiind serviți de la barul localului.
 

Polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională, în valoare de 500 de lei, fiind dispusă măsura complementară de suspendare a activității localului public pe o perioadă de 30 de zile, potrivit Legii 61/1991., anunță IPJ Constanța.  



În noaptea de 12/13 iunie a.c., într-un alt bar din aceeași stațiune au fost identificați mai mulți minori, de 17 ani, care consumau băuturi alcoolice, fiind serviți de la barul localului.
 

Polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională, în valoare de 500 de lei, fiind dispusă măsura complementară de suspendare a activității localului public pe o perioadă de 30 de zile, potrivit Legii 61/1991., a mai menționat sursa citată. 



Cele două măsuri au fost înaintate Primăriei Costinești în vederea aplicării măsurilor legale. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii