Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:07 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Localități fără curent, la ora 20.00, în județele Constanța și Tulcea

ro

27 Jan, 2021 22:55 1089 Marime text

 
  • Echipele E-Distribuție Dobrogea au reușit realimentarea a peste 60% dintre abonații a căror alimentare cu energie electrică a fost afectată.
Intervențiile echipelor din teren ale E-Distribuție Dobrogea și ale contractorilor societății, precum și manevrele de la distanță efectuate prin sistemul Telecontrol al instalațiilor electrice de distribuție au permis realimentarea a peste 60% dintre clienții a căror alimentare cu energie electrică a fost afectată de evenimentele meteo severe din ultimele 24 de ore.
 
Activitatea din teren a tehnicienilor a fost mult îngreunată de condițiile meteo dificile, întrucât vântul puternic nu permite intervențiile la înălțime, precum și de faptul că echipele nu au acces spre zonele unde sunt înregistrate avarii, circulația rutieră fiind închisă în zone ample din județele Tulcea și Constanța.
 
Situația din jurul orei 20:00 se prezenta astfel:

- în judeţul Constanța erau nealimentate 9 linii electrice aeriene de medie tensiune, fiind afectate total sau partial localitățile Ciocârlia, Istria, Lumina, Mihail Kogălniceanu, Negru Vodă, Oltina, Pantelimon, Săcele, Topraisar, iar în Constanța se înregistrează deranjamente colective. 

- în judeţul Tulcea erau nealimentate 13 linii electrice aeriene de medie tensiune, fiind afectate total sau partial localitățile Baia, Beștepe, Ceamurlia de Jos, Chilia Veche, Jurilovca, Maliuc, Murighiol, Nufărul, Ostrov, Pardina, Sarichioi, Valea Nucarilor, iar în municipiul Tulcea se înregistrează deranjamente colective.În județele Călărași și Ialomița se înregistrau doar deranjamente pe linii de joasă tensiune (individuale și colective) cauzate de condițiile meteorologice severe.

Echipele E-Distribuție Dobrogea şi ai contractorilor societății lucrează și pe parcursul serii și al nopții pentru restabilirea în cel mai scurt timp posibil a alimentării cu energie electrică a consumatorilor din zonele afectate de condiţiile meteo deosebite (cod portocaliu și galben de ninsori, cu vizibilitate scăzută sub 50 de metri și cu intensificări ale vântului care la rafală au atins 70-80 km/h).

Recomandăm clienților afectați să folosească numărul TelVerde Dobrogea (apelabil gratuit din rețelele naționale) - 0800 070 555 pentru a semnala deranjamentele.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii