Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO Părinții tinerilor uciși în tragedia de la 2 Mai, județul Constanța, au ajuns la locul accidentului (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

14 Mar, 2024 10:26 1390 Marime text
Astăzi are loc la Judecătoria Mangalia al doilea termen din dosarul în care Matei Vlad Pascu, din București, acuzat de producerea accidentului de la 2 Mai, din județul Constanța, din 19 august 2023, soldat cu decesul a doi tineri și rănirea altor trei. 

La finalul ședinței de judecată părinții celor doi tineri au mers la locul accidentului, la ieșire din localitatea 2 Mai. 

„O amânare, o bătaie de jos. Am simțit dezamăgire. Pascu nu părea afectat că din cauza lui se întțâmplă asta. Are o grămadă de avocați care îl reprezintă. Nu este afectat“ - a precizat mama Robertei. 

La locul accidentului au ajuns și părinții lui Sebi, tânărul care mâine ar fi împlinit 22 de ani. 

Aceștia au adus mai multe ghivece cu flori pe care le-au așezat lângă piatra funerară amplasată în zonă. 

„Sper ca pe 4 aprilie să se decidă mutarea dosarului la Constanța. (...) Pascu mi s-a părut puțin speriat la termenul de astăzi. Anul trecut ne pregăteam de petrecere, urma ziua băiatului meu și anul acesta sunt pe străzi...“ - a precizat tatăl lui Sebi pentru ZIUA de Constanța


Reamintim că, Vlad Pascu a recunoscut în fața instanței faptele imputate de procurori, astfel că va beneficia de reducerea pedepsei. 

Instanță a admis cererea lui Pascu. Astfel, Judecătoria Mangalia va stabili in perioada imediat următoare un nou termen pentru pronunțarea pe latura penală și va dispune disjungerea laturii civile, sens în care va fi acordat un nou termen.

Având cuvântul, Pascu a declarat ca recunoaște faptele descrise în rechizitoriu.

În timpul procesului , unul dintre avocații rudelor îndoliate a depus o cerere de schimbare a încadrării juridice a faptei.

În aceste condiții, avand cuvântul, Pascu a declarat ca dorește acordarea unui nou termen pentru studierea cererii de schimbare a încadrării juridice.  

Instanța a fixat nou termen pentru depunerea unor înscrisuri având în vederea cererea de schimbare a încadrării juridice pentru data de 04.04.2024, ora 10.00. 

În acest sens, poate părțile prezente au fost de acord, inclusiv Pascu.

La ieșirea din sala de judecată, tatăl lui Sebastian Olariu a precizat că a adus cu el poza fiului său în sala de judecată pentru a-l vedea și judecătoarea. 

 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii