Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:39 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO Ministrul Lucian Bode, la Constanța, la prezentarea efectivelor MAI, în acest sezon estival

ro

02 Jul, 2021 10:08 3251 Marime text
  • Ministrul afacerilor interne, Lucian Bode, la Constanța.
Vineri, 2 iulie 2021, începând cu ora 10.00, în Piațeta Perla din municipiul Constanța va avea loc Trecerea în revistă a efectivelor și tehnicii structurilor MAI care vor asigura măsurile de ordine publică și gestionarea situațiilor de urgență pe litoralul românesc în perioada estivală, eveniment la care va participa ministrul afacerilor interne, Lucian Bode.

Acțiunea va avea loc cu respectarea regulilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus.



La eveniment mai sunt prezenți primarul municipiului Constanța Vergil Chițac, prefectul Silviu Coșa și șeful DSU, Raed Arafat.

Ministrul Lucian Bode: „Efectivele MAI acționează pentru siguranța cetățenilor! Deschidem sezonul estival. Relaxarea nu este una totală. Măsurile de protecție trebuie respectate. 400 de polițiști și 600 de pompieri vor fi detașați pe litoral.”

„Ne dorim ca toată lumea să se bucure de vacanță! O atenție deosebită va fi acordată zonelor unde se vor organiza activități publice. Vom depune toate eforturile pentru a reduce evenimentele neplăcute. Și anul acesta vom avea puncte de lucru pe plajă. Ne așteptăm la o creștere a numărului de persoane, am dispus suplimentarea numărului personalului. 4.000 de polițiști de frontieră acționează zilnic. Dragi colegi, acolo unde se încalcă legea, vă rog să acționați ferm. Lumea trebuie să știe: efectivele MAI sunt la datorie!”, a mai declarat ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode.

Ministrul MAI, despre crima de la Corbu: „Ancheta este în derulare în dosarul de la Corbu. Avem un cerc de suspecți. Cred că este vorba despre ora în care suspectul v-a fi reținut. Avem doi martori cheie. Vom vedea care este mobilul acestei crime. Vom vedea ce a fost: răzbunare ori jaf. Este important ca echipa de la fața locului sa-l aducă în fața instanței. Vorbim despre un dezaxat, cel care a putut să facă așa. Chiar si așa, cetățenii de pe litoral trebuie să știe că sunt în siguranță. Românii sunt în siguranță.”

Ministrul Lucian Bode: „Am decis să scoatem la concurs funcția de inspector sef al Inspectoratului de Poliție al județului Constanța.”

Ministrul Bode, deaspre registrul agresorilor sexuali: „Începând de ieri, acest registru este operațional. El are în baza de date peste 65.000 de persoane, care au săvârșit astfel de infracțiuni. Registrul este un lucru foarte bun. Toate structurile vor avea acces.”



Mai multe imagini în „Galeria foto”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii