Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT Reprezentanții localurilor din Portul Tomis sunt revoltați! „Vrem să ne continuăm activitatea” (VIDEO)

ro

24 Feb, 2022 12:07 5755 Marime text


Asociația Patronală RESTO si o asociație de ambarcațiuni, unde prezent este Mihai Eduard Dinu, reprezentant al celei din urmă, organizează o conferință de presă în Portul Turistic Tomis prin care condamnă situația prin care localurile din zonă, 19 la număr, se afla intr-o situație incertă cu privire la situatia funcționării lor.

Mihai Eduard Dinu a spus că vor să îșii continue activitatea și sa nu fie pustii.

„Vrem că restaurantele să funcționeze în continuare și noi, proprietarii de ambarcațiuni sa continuăm să acostam", a spus bărbatul.

„Cerem in mod expres primăriei Constanța și domnului primar sa prelungeasca autorizațiile de funcționare ale localurile. Nu este un interes al primarului ca un obiectiv asa important sa fie închis", a spus Dinu.

„Tot ceea ce se întamplă în prezent este cauzat de litigiul dintre Tomis Marina Management și CN Administrația Porturilor Maritime Constanța. În urma acestei situații, Tomis Marina a notificat intenția de desființare și demolare ale acestor locale. Restaurantele sunt în situatia în care trebuie să își continue activitatea. Localurile au depus cereri pentru prelungirea autorizațiilor de funcționare primind răspuns negativ pentru că nu mai există titlu de proprietate", a adaugat avocatul



foto: ZIUA de Constanța


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii