Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT Procesul de înfiinţare al Societăţii „Drumuri judeţene Constanţa" SA, finalizat (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

05 May, 2023 10:12 1722 Marime text
Săptămâna aceasta s-a finalizat procesul de infiinţare al Societăţii „Drumuri judeţene Constanţa" S.A..

Conducerea societății organizează o conferinţă de presă care marchează acest început de drum pentru a discuta despre planurile de dezvoltare, beneficiile transformării R.A.J.D.P. în „Drumuri Judeţene Constanţa S.A." şi punctul de unde se pornește în modernizarea drumurilor judeţene constănţene. 

La conferință participă președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, Dorel Sauciuc - președinte al Consiliului de Administrație și Răzvan Gabtriel Zagon - director general al societății. 

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a declarat că este un moment foarte important. 

„S-a reușit scoaterea regiei din insolvență. Încă avem drumuri județene care trebuie abordate și să le punem în valoare. Trebuie să eliminăm drumurile de pământ. Cel mai important lucru este siguranța noastră pe drumurile județene.  Avem în vedere și lipsa marcajelor Rutiere. CJC vrea o administrație eficienta.  Nu vom fi toleranți cu scurgerea financiara, în alte zone clientelare. Este foarte important ca resursele noastre sa sa ducă în repararea drumurilor județene“ - a precizat președintele CJ Constanța, Mihai Lupu. 

„Când am preluat Regia, Curtea de Conturi ne-a dat două puncte foarte fierbinți.  Am mai avut o problema pe partea juridică.  Am găsit multe dosare de instanță nedecise la termen. Cineva nu și-a făcut datoria.  Carierele sunt într-o stare tehnică deplorabilă. Avem un plan de investiții bine definit. Compania trebuie sa aducă profit“ - a menționat Dorel Sauciuc, președinte CA. 

„Suntem o echipă tânără, de a face o lucruri bune. Avem o responsabilitate foarte mare. Trebuie să avem o relație foarte bună cu toate UAT- urile. Este un moment 0. Vrem să avem un restart. Să modernizăm parcul auto. Vrem să aducem oameni profesioniști.  Trebuie să prestam servicii de calitate. Se lucrează și la o aplicație pentru telefon legat de starea drumurile și trafic în timp real“ - a adăugat Gabriel Răzvan Zagon, director general al societății.



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii