Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE-TEXT Consiliul Județean Constanța lansează un proiect de implementare a unui management al calității în administrația județeană (GALERIE FOTO)

ro

05 Oct, 2022 12:03 1161 Marime text
Consiliul Județean Constanța organizează o conferință de presă, alături de firma Emsi SRL, miercuri, 5 octombrie 2022, prin care anunță lansarea unui proiect ce are ca scop implementarea unui sistem de management al calității în administrația județeană.

Vor participa cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Constanța, Petre Enciu si Stelian Gima si Nesrin Geafar, secretar general al județului. Totodata, va fi prezent si Ioan Mihai Nache, director general al ADJ DGP din cadrul Consiliului Județean Constanța. 

Valoarea totală eligibilă a proiectului este 482.628,30 lei, din care valoare eligibilă nerambursabilă din FSE (85%) este 410.234,06 lei, valoare eligibilă nerambursabilă din bugetul național (13%) este 62.741,67 lei, cofinanțarea eligibilă a beneficiarului din bugetul local 2% este 9.652,57 lei, iar asistență financiară nerambursabilă solicitată (98%) este 472.975,73 lei. 

Durata de implementare a proiectului este de 14 luni. 

În debutul evenimentului a luat cuvântul Stelian Gima, vicepreședinte al CJ Constanța. 

"Mulțumesc mult pentru prezență. Înainte de a-l ruga pe colegul Petre Enciu să ne spuna câteva cuvinte și Roxana Dragan. Vreau sa va spun despre el ca are o valoare de 480.000 lei, se va desfășura pe 14 luni. Semnarea lui s-a realizat in mai 2022, iar finalul sau va fi in 2023" - a precizat Stelian Gima. 


Acesta a citit și mesajul transmis de președintele CJ Constanța, Mihai Lupu. 

„Implementarea acestui proiect va avea ca obiectiv creșterea performanței în administrația publică. Tot în cuprinsul proiectului va avea loc și implementarea managementului calității. 22 de angajați își vor dezvolta abilitățile. Vreau să adresez felicitări tuturor care au investit timp în acest proiect" - se arată în mesajul transmis de Mihai Lupu. 

A luat cuvântul Petre Enciu, vicepreședinte al CJ Constanța. 

„Este bine de știut ca prin acest program, sa urmărește un singur obiectiv - îmbunătățirea capacității administrative. Vreau doar sa va spun ca urmarim cultivarea excelenței in CJ Constanța. Ne dorim la finalizarea proiectului sa beneficiem de proceduri operaționale updatate, ne așteptăm sa obtinem structuri interne care sa realizeze evaluarea aparatului CJ Constanța" - a precizat Petre Enciu. 

Roxana Drăgan, manager de proiect
În continuare a luat cuvântul managerul de proiect, Roxana Drăgan, care va face o prezentare a proiectului. 

"În grupul țintă de 20 de persoane intră angajații aparatului propriu și alesi în funcții publice. Vom avea 5 auditori care vor continua activitățile demarate de noi. Rezultatele acestui proiect: trei sisteme de management. Suma totală este de peste 480.000 lei, cofinanțare CJ Constanța este de 9.652,57 lei" - a precizat Roxana Drăgan. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii