Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:45 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT CJ Constanța prezintă activitatea directorilor din cadrul aparatului de specialitate

ro

19 Dec, 2023 11:02 1008 Marime text



UPDATE3: Ia cuvântul Ionuț Ionescu, directorul SCJU.

„Este în desfășurare un proiect de internalizare a imagisticii. Azi ar trebui sa ajungă un RMN nou, în jurul orei 12. Dar nu numai.Am achiziționat un mamograf de ultimă generație. Valoarea totală a investițiilor este de 40 de milioane - venituri proprii și de la CJ Constanța.”

UPDATE2: George Danilă de la DGASPC ia cuvântul.
„Am avut o serie de dificultăți cu proiectele implementate. Trecem prin reorganizare și am dezvoltat noi locații și am venit mai aproape de nevoile oamenilor unde își desfășoară activitatea specialiștii pe diverse domenii. Pot sa va spun ca anul acesta am deschis centrul de la Chirnogeni, care funcționează cu 30 de beneficiari. Am mai implementat o rețea de locuințe protejate pentru victimele viilentelor în familie. Mai avem în implementare, așteptăm avizele, săptămâna trecută am făcut recepția pentru locuințele de la Medgidia"

UPDATE1: Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța  :

„Este un moment important pentru un colaborator de-al meu. Un om pe care l-am descoperit și cu sensibilitate și cu putere decizionala. Este vorba de comandantul Centrului Militar Zonal Constanța care a hotărât să lase haina militară ieșind la pensie”.

Lupu a oferit o plachetă. Președintele consiliului spune ulterior că a fost un an lung, plin de evenimente, unele neplăcute și grele, dar a ieșit nevinovat până la final.
  • Consiliul Județean Constanța organizează astăzi, 19 decembrie 2023, începând cu ora 11:00, în Sala „Remus Opreanu” a Palatului Administrativ Constanța, o conferință de presă dedicată prezentării activității direcțiilor din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Constanța și a instituțiilor aflate în subordinea CJC.

În cadrul conferinței, se va face o prezentare detaliată a realizărilor din anul 2023, a investițiilor efectuate, a execuției bugetare pe parcursul acestui an, precum și a proiectelor planificate pentru perioada următoare.


Citește și
Consiliul Județean Constanța achiziționează lucrări de înlocuire a conductelor, prin cumpărare directă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii