Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:49 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE Conducerea PUSL Constanța despre lansarea de candidați pentru alegerile locale

ro

21 Feb, 2024 13:41 999 Marime text
 
  • Organizația Județeană PUSL Constanța organizează o conferință de presă astăzi, 21.02.2024, ora 13.30, la sediul din Constanța, Bulevardul Ferdinand nr 97A.
 
Tematica este referitoare la înființarea de noi filiale, lansarea de candidați pentru alegerile locale și dezbaterea publica despre art .55 din Constitutie-  Cetățenii au dreptul și obligația sa apere România.
 
Sunt prezenți președintele organizației județene, Florentin Chiforeanu, președinte organizației municipale,Gegil Eserghep și președintele filialei Mangalia, Mamudie Erdin.
 
După conferința are loc dezbaterea despre art.55 din Constituție la care participă 30 de tineri

UPDATE: Președintele organizației județene,Florentin Chiforeanu anunță înființarea de noi organizații la Mangalia și Costinesti.

Pe 1 martie va avea loc Conferința județeană a PUSL Constanța, a mai anunțat liderul PUSL.

Filiala de la Mangalia este coordonată de Mamudie Erdin, iar cea de la Costinești de Vica Pavlov. Cei doi vor fi și candidații partidului la primăriile celor două localități.

PUSL își dorește să implementeze mai multe proiecte prin care oamenii să se întoarcă acasă ( forță de muncă). Proiectele vor fi implementate cu fonduri europene.

Legat de conferința de alegeri din 1 martie, Florentin Chiforeanu va candida pentru funcția de președinte al organizației județene. La același eveniment se va alege și Biroul Județean.

UPDATE 2. Unul dintre proiectele pe care PUSL îl propune pentru a apropia sudul județului de București este construcția unui pod la Izvoarele, comuna Ostrov, cu fonduri europene.

UPDATE 3: Despre comasarea alegerilor, Chiforeanu spune că este absolut necesară în lupta cu valul extremist.

Până la momentul alegerilor, PUSL rămâne pe poziții și va candida singur, spune Gihan Eserghep, președintele organizației municipale.

UPDATE 4: Un alt proiect al PUSL este dezvoltarea unui sistem de irigații in judetul Constanta, cu sistem de aducțiuni. Al treilea proiecte al PUSL vizează regularizarea Dunării în vederea navigației.

Gihan Eserghep vorbește despre spitalul modular.
„2.097 mp suprafață totală a containerelor, 10 milioane de euro, 52 de paturi și aloca buget special de 5 milioane de euro pentru reabilitarea vechii clădiri este o bătaie de joc.”, spune acesta.

Eserghep vorbește și despre oraș, despre lipsa căilor de acces langa unitățile de învățământ, parcări pentru biciclete sau hidranți pe bulevardele reabilitate.

UPDATE 5: Ultima parte a conferinței este dedicată dezbaterii despre art. 55 din Constituție.

Citește și
Ministrul Mediului, Mircea Fechet, despre exploatarea turistică a plajelor din Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii