Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:55 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral SA nu a obținut documentul de urbanism pentru o investiție în Mamaia. Trebuie realizat PUD

ro

12 May, 2022 00:00 1751 Marime text
  • Documentul de urbanism nu poate fi utilizat pentru desființare construcție existentă C1-Anexă, în stațiunea Mamaia, la Magazia Propaganda
 
Primăria Constanța a dat răspuns negativ pentru cererea de eliberare a unui certificat urbanism pentru o investiție imobiliară a societiții SC Litoral SA prin SC Dăscălescu & CO SPRL.
 
Documentul de urbanism nu poate fi utilizat pentru desființare construcție existentă C1-Anexă, în stațiunea Mamaia, la Magazia Propaganda, cât nici pentru construire vilă P+1E cu apartamente de vacanță întrucât pentru autorizarea investițiilor în zonele de protecție ale monumentelor istorice este necesară elaborarea și aprobarea unui Plan Urbanistic de Detaliu – PUD conform art. 4 alin (10) din Regulamentul Local de Urbanism aferent HCL 121/24.05.2013.
 
Despre SC Litoral SA
 
Litoral SA a fost fondată în anul 1991, cu sediul social în Mamaia, Vila 26, județul Constanța. Compania apare la Registrul Comerțului cu statut de lichidare/dizolvare. Acționari sunt Statul Român prin Ministerul Turismului – 82,27% și Listă persoane fizice și juridice – 17,72%. Lichidator este Dăscălescu CO SPRL. În 2021, firma a raportat 0 lei cifră de afaceri, 1 salariat și o pierdere de 20.400 lei.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Ședință extraordinară la Litoral SA, societate aflată în lichidare. Acționarii decid două transferuri de active din municipiul Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii