Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:03 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liderii PNL, USR PLUS şi UDMR au semnat acordul de guvernare

ro

21 Dec, 2020 21:22 1629 Marime text
  • Liderii PNL, USR PLUS şi UDMR - Ludovic Orban, Dan Barna, Dacian Cioloş şi Kelemen Hunor - au semnat, luni seară, acordul de guvernare 2020 - 2024.

Acordul de guvernare 2020 – 2024 prevede că propunerea pentru funcţia de prim-ministru este Florin Cîţu, pentru preşedinte al Senatului - Anca Dragu, iar pentru preşedinte al Camerei Deputaţilor - Ludovic Orban, conform Agerpres.

România trece, împreună cu întreaga lume, printr-o criză fără precedent. Ne asumăm responsabilitatea pentru a conduce ţara noastră în vremuri dificile. O facem cu deplina convingere că România, cu decizii ferme pentru binele comun, poate ieşi întărită atât din pandemie, cât şi din dificultăţile economice care decurg din aceasta, se arată în document,


De asemenea, liderii coaliţiei de guvernare se angajează să nu schimbe, prin traseism politic, rezultatul votului din 6 decembrie.

Ne angajăm să respectăm voinţa cetăţenilor exprimată în 6 decembrie şi să nu schimbăm, prin traseism politic, rezultatul votului dat de cetăţeni şi majoritatea ce decurge din acest pact politic. Nu vom accepta parlamentari din alte partide în formaţiunile noastre, se menţionează în acord.

Sursă foto: Captură video Antena 3
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii