Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:51 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţiile lunii octombrie la ANAF Constanţa. Iată ce puteţi cumpăra cu bani puţini!

ro

22 Sep, 2018 00:00 6482 Marime text
Ministerul Finanţelor Publice, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice - Galaţi, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa anunţă organizarea mai multor licitaţii privind vânzarea unor bunuri mobile în vederea recuperării banilor de către stat, în luna octombrie.
 
Astfel că Serviciul Fiscal Medgidia va desfăşura, pe data de 2 octombrie, două licitaţii începând cu ora 10.00. Acestea vor avea loc la sediul din
localitatea Medgidia, strada Decebal nr. 37. La cele două licitaţii se vor vinde două autoturisme Opel Astra T 98 din 2002, evaluat la preţul de 5.757 de lei, şi un Opel Astra din 2007, evaluat la preţul de 2.007 lei.
 
Tot în prima parte a lunii octombrie, în data de 10 şi 11, Serviciul Colectare Executare Silită Persoane Juridice Constanţa organizează alte două proceduri publice, la sediul din Constanţa, bulevardul Tomis nr. 312A. La prima procedură publică, din data de 10 octombrie, ora 15.00, va fi scoasă la mezat o remorcă Industry Repo, din 2013. Preţul de evaluare al acesteia începe de la 2.004 lei.
 
La cea de-a doua licitaţie, organizată de Serviciul Colectare Executare Silită Persoane Juridice Constanţa pe data de 11 octombrie, ora 14.30, participanţii vor putea achiziţiona două cuptoare de patiserie GGM Gastro în valoare de 10.605 lei fiecare, un suport pentru cuptor în valoare de 2.372 de lei, o vitrină pentru refrigerare de banc de 1.767 de lei şi o vitrină caldă de banc GGM Gastro de 698 de lei. La această procedură publică vor mai fi valorificate un malaxor GGM Gastro, model RTK7, în valoare de 1.070 de lei, o masă de lucru cu lungimea de 1,4 m în valoare de 1.871 de lei, dar şi o masă frigorifică refrigerare care costă 7.023 de lei.

Cei ce pretind vreun drept asupra acestor bunuri sunt invitaţi să înştiinţeze despre aceasta organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare. Iar persoanele interesate de cumpărarea bunurilor sunt invitate să se prezinte la termenul de vânzare, la locul fixat în acest scop, şi până la acel termen să prezinte oferte de cumpărare. Ofertanţii trebuie să depună, cu cel puţin o zi înainte de data licitaţiei, următoarele documente: oferta de cumpărare, dovada plăţii taxei de participare sau a scrisorii de garanţie reprezentând 10% din preţul de pornire al licitaţiei. Cumpărătorului îi revine obligaţia de a respecta prevederile legale speciale cum sunt cele de mediu, de conservare a patrimoniului naţional sau altele asemănătoare acestora.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii