Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:14 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații directe CJC cumpără servicii de publicitate aferente unui proiect finanțat prin PNNR. Despre ce este vorba?

ro

16 Apr, 2024 17:00 682 Marime text
  • Consiliul Județean Constanța cumpără produse de informare și publicitate, aferente proiectului „Dotarea cu microbuze electrice pentru elevi ai unităților de învățământ preuniversitar care funcționează în localitățile eligibile de pe raza Județului Constanța”, cod e-PNRR 12”
  • Sursa de finanțare este bugetul proiectului finanațat prin PNRR și a listelor de cheltuieli din Ghidul solicitantului, achiziția publică de furnizare produse de publicitate și informare, reprezintă o cheltuială neeligibilă (buget CJC)
  • Valoarea estimată a achiziției este 4.875,00 lei fără TVA iar criteriul de atribuire este „prețul cel mai scăzut”

Consiliul Județean Constanța cumpără produse de informare și publicitate, aferente proiectului „Dotarea cu microbuze electrice pentru elevi ai unităților de învățământ preuniversitar care funcționează în localitățile eligibile de pe raza Județului Constanța”, cod e-PNRR 12”.

Sursa de finanțare este în conformitate cu contractul de finanțare nr. 11995/12.09.2023, bugetul proiectului finanațat prin PNRR și a listelor de cheltuieli din Ghidul solicitantului, achiziția publică de furnizare produse de publicitate și informare, reprezintă o cheltuială neeligibilă (buget CJC).
Valoarea estimată a achiziției este 4.875,00 lei fără TVA iar criteriul de atribuire este „prețul cel mai scăzut”.

La achiziție, pot participa toți operatorii economici interesați indiferent dacă aceștia dețin sau nu cont în SEAP.

Termenul limită de depunere a ofertelor este 19.04.2024, ora 12:00. Operatorii economici interesați vor transmite ofertele la adresa de e-mail licitatii@cic.ro sau o vor depune, în plic la Registratura Consiliului Județean Constanța, B-dul Tomis nr. 51 cu Scrisoarea de înaintare.
Ministerul Educației a publicat anul trecut lista preliminară a județelor ce vor fi finanțate în vederea dotării școlilor cu microbuze electrice ce vor asigura naveta elevilor.

Printre câștigători a fost declarat și județul Constanța, care va primi o finanțare de peste 7 milioane de euro pentru achiziția a 25 de microbuze.
Reamintim, în ședința de Consiliu Județean din 30 mai 2023, aleșii județeni au aprobat proiectul care viza dotarea cu microbuze electrice pentru elevi a unităților de învățământ preuniversitar care funcționează în localitățile eligibile de pe raza Județului Constanța și a cheltuielilor aferente.
Valoarea totală a proiectului este de 30.172.560 lei, fără TVA, respectiv 6.097.560,97 de euro, alocare financiară maximă stabilită prin Ghidul Solicitantului.

Proiectul a fost ulterior depus spre finanțare în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență – Componenta 15 – Educație, Pilonul VI: Politici pentru noua generație, Reforma 6: Actualizarea cadrului legislativ pentru a asigura standarde ecologice de proiectare, construcție și dotare în sistemul de învățământ preuniversitar. Investiția 10: dezvoltarea rețelei de școli verzi, apelul de proiecte „Microbuze electrice pentru elevi”.

Obiectivul acestui proiect vizează îmbunătățirea condițiilor de transport pentru elevi, prin achiziționarea de microbuze școlare ,,verzi “, ecologice, prietenoase cu mediul și cu un consum energetic redus.
 
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Microbuze electrice pentru elevii din județul Constanța, finanțate prin PNRR
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii