Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:20 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța UM 02022 Constanța lansează un anunț de participare la licitație pentru lucrări de reparații (DOCUMENT)

ro

03 Mar, 2024 11:29 786 Marime text
Ministerul Apărării Naționale – Unitatea Militară 02022 Constanța- Baza Logistică Navală a lansat un anunț de participare la licitație privind lucrări de reparații curente pentru cazărmile din administrarea Statului Major al Forțelor Navale.
 

Iată despre ce este vorba:

Sistem Dinamic de Achiziții, care va permite achiziția de diverse lucrări de reparații curente pentru cazărmile din administrarea Statului Major al Forțelor Sistemul Dinamic de Achiziții este grupat pe loturi, pentru tipuri de lucrări la cazărmile pe care le administrează autoritatea contractantă. Achiziția lucrărilor se desfășoară pentru o perioadă de 24 luni. Autoritatea contractantă va răspunde tuturor solicitărilor de clarificări/informațiilor suplimentare astfel:

- în a 11-a zi înainte de data limită de depunere a candidaturilor;

- pe toată perioada de derulare a S.A.D., așa cum se face la o procedură online în etapa de depunere candidatură.

Valoarea totala estimată este de 15.068.034.76 lei. 

Data licitației este 03.04.2024, ora 16:00. 

Membrii organelor decizionale ale autorităţii contractante ce au legătură cu procedura de atribuire SUNT Munteanu Valentin–Locţiitor comandant; Fluture Gigi–Sef Stat Major, Hapa Elena-Șef Compartiment Salarizare, Manolache Cristina–economist, Preda Mădălina–Consilier juridic şef, Olteanu Ioana–consilier Juridic.

Alte persoane din cadrul autorităţii contractante ce pot influența conţinutul documentaţiei de atribuire și/sau procedura de atribuire sunt: Comisia de evaluare: Rusu Bogdan, Horovei Ștefan, Dagla Costel, Pînzaru Marcela, Drăgan Emilia. Membri de rezervă: Diaconu Roxana Alexandra, Mocanu Monica, Lungu Otilia, Ciobanu Elena-Florentina, Gavrilă Mihaela, Vlașin Anda, Mărășescu Simona.

Anunțul integral poate fi consultat în secțiunea Documente a materialului. 

 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.Citește și:

Spitalul Militar de Urgență Constanța, dat în judecată de Black Sea Euro Investments SRL. La mijloc, un litigiu privind achizițiile publice
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii